Agenda


Lezing “Wegen naar seksuele waardigheid”

Wil je meer handvaten hebben bij de seksuele opvoeding van kinderen of ben je benieuwd hoe inprentingen uit je jeugd doorwerken in je vermogen om intieme relaties aan te gaan en te onderhouden? Of ben je geïnteresseerd als professional? 

29 februari in Café De Liefde Noordwijk, 19.30 – 21.30 uur 

Bijscholing voor professionals: Therapeutische wegen naar seksuele waardigheid

Hoe kunnen we als therapeuten, psychologen, opvoeders etc. die zelf niet genoeg ondersteuning in hun seksuele ontwikkeling hadden, onze cliënten begeleiden bij hun seksuele en relationele problemen? Zonder bewustzijn over wat er gemist is, zonder de vaardigheden om met deze krachtige dynamiek om te gaan, voelt het als schaatsen op dun ijs.

In deze bijscholing zullen we dieper in de theorie van de psychoseksuele ontwikkeling duiken en simpele oefeningen doen die oplossingen bieden.

Info: 30 april 2024 van 10-17 uur bij Healjezelf in Noordwijkerhout / prijs 150 Euro incl. BTW

Heart and Sexuality trainingen in Hongarije en Nederland

De Heart and Sexuality trainingen zijn gebaseerd op zeer effectieve methoden uit de BodyPsychotherapy, systemisch werken en Sexual Grounding. Ze bieden een heldere, directe en zuivere kijk op seksualiteit, intimiteit en relaties. Interessant voor zowel je persoonlijke alsook professionele ontwikkeling.

De volgende internationale basis training “Sexuality in Connection” start op 12 oktober 2023 in Hongarije. Het gaat om 24 dagen verdeeld in 4 blokken in het Engels.  Deze training is VOL

Data: 12 t/m 17 oktober 2023 in Felsöörs (Hu); 22 t/m 27 februari 2024 in Loenen (NL); 23 t/m 28 mei 2024 in Felsöörs en 14 t/m 19 september 2024 in Meddo (NL).

Data advanced training: 28 november t/m 3 december 2024; 20 t/m 25 februari 2025; 24 t/m 29 april 2025; 26 juni t/m 1 juli 2025 in Medd0

Prijs: 3600 € incl. BTW voor de training en circa 450 € per blok accommodatie kosten. Betaling in termijnen is mogelijk.

Stuur me een mail bij interesse. Voor de jaartrainingen hebben we een selectie procedure. Ervaring met lichaamswerk/therapie en deelname aan introducties is voor alle jaartrainingen noodzakelijk!

De samenwerking met Bodymind Opleidingen stopt in april 2024. Daarna ga ik op eigen titel verder met soortgelijke trainingen. Stuur me een mail bij interesse.

Lust en Liefde

Deze training is ontworpen voor mensen die ernaar verlangen om op en stromende en transparante manier volledig met zichzelf en hun geliefde aanwezig te kunnen

zijn in de seksuele ontmoeting op een manier dat alles er mag zijn. Ons lichaam is zo ontworpen dat we al vanaf het begin lustgevoelens kunnen ervaren. Een kind

maakt nog geen onderscheid tussen lust en liefde. iets wat lustvol voelt is goed voor het lichaam. Het uitreiken vanuit tedere lustvolle gevoelens is ons geboorterecht

Het maakt dat we ons geliefd, gezond en waardig voelen tijdens onze psychoseksuele ontwikkeling en onze innerlijke natuur vertrouwen. Maar onze opvoeders

hebben vaak de onschuld in onze impulsen niet herkent. Dan gaan we ons eerder terughouden en splitsen we als het ware hartgevoelens van lustgevoelens. Als

volwassenen kunnen we deze splitsing weer bewust opheffen en onze eigen moraal ontwikkelen onafhankelijk van vroegere inprentingen. 

De training Lust en Liefde geeft de gelegenheid de erotische stroom tussen hoofd/hart en bekken weer te herstellen en begrip te ontwikkelen over de wetmatigheden

en behoeften tijdens de psychoseksuele ontwikkeling.

Info: nieuwe data binnenkort beschikbaar / op aanvraag

Op aanvraag

Creatieve karakteranalyse Binnen een dag leren we aan de hand van tekeningen het karakter en de vooruitgang van cliënten te analyseren. Met uitgebreid voorbeeldmateriaal.

Wegen naar seksuele waardigheid Heb je mijn boek gelezen en wil je ervaren hoe je ongezonde inprentingen kan veranderen?Als lezing of als workshop.

De seksuele ontwikkeling van het kind Een lezing voor hulpverleners, ouders en/of opvoeders.

Relatie opstellingsdagen, hoe kunnen we resources gebruiken om obstakels te overwinnen?  

Bijscholingen voor therapeuten, coaches, psychologen etc. om te leren werken met intimiteit en seksualiteit

Stuur me een email als je interesse hebt in een of andere training of bijscholing. Bij meer interesse ga ik iets organiseren.