Agenda


Bijscholing voor professionals: Therapeutische wegen naar seksuele waardigheid

Hoe kunnen we als therapeuten, coaches, psychologen, trainers etc. die zelf niet genoeg ondersteuning in hun seksuele ontwikkeling hadden, onze cliënten begeleiden bij hun seksuele en relationele problemen? Zonder bewustzijn over wat er gemist is, zonder de vaardigheden om met de krachtige dynamiek van geblokkeerde seksuele energie om te gaan, voelt het als schaatsen op dun ijs.

In deze bijscholing duiken we dieper in de theorie van de psychoseksuele ontwikkeling, krijg je handvaten om deze ontwikkelingstheorie toe te passen en leer je simpele interventies die je meteen in praktijk kan brengen.

5/6 oktober 2024 (beide dagen van 10-17 uur) bij placedamis.be in Antwerpen.
De prijs is 380€ incl. BTW, bij boeking voor 1 juli is het 350 €.

8 november 2024 van 10-17 uur in Akasha, Utrecht.
Prijs: 150€ incl. BTW.

Deze bijscholingen gelden als introductie voor het trainingstraject voor professionals in 2025. Stuur me een mail bij interesse.

 

De trainingen Seksualiteit in Verbinding in Nederland en Hongarije

Deze trainingen zijn gebaseerd op de psychoseksuele ontwikkelingstheorie en werken met zeer effectieve methoden uit de BodyPsychotherapy, systemisch werk en Sexual Grounding. Ze bieden een heldere, directe en zuivere kijk op seksualiteit, intimiteit en relaties. Interessant voor zowel je persoonlijke alsook professionele ontwikkeling.

De volgende internationale basis training “Sexuality in Connection” start op 12 oktober 2023 in Hongarije. Het gaat om 24 dagen verdeeld in 4 blokken in het Engels. Deze training is VOL.

Data: 12 t/m 17 oktober 2023 in Felsöörs (Hu); 22 t/m 27 februari 2024 in Loenen (NL); 23 t/m 28 mei 2024 in Felsöörs en 14 t/m 19 september 2024 in Meddo (NL).

Data advanced training: 28 november t/m 3 december 2024; 20 t/m 25 februari 2025; 24 t/m 29 april 2025; 26 juni t/m 1 juli 2025 in Meddo (alleen voor mensen die al de basis training gedaan hebben).

Prijs: 3600 € incl. BTW voor de training en circa 450 € per blok accommodatie kosten. Betaling in termijnen is mogelijk.

Stuur me een mail bij interesse. Voor de jaartrainingen hebben we een selectie procedure. Ervaring met lichaamswerk/therapie en deelname aan introducties is voor alle jaartrainingen noodzakelijk!

Het H&S project van Bodymind Opleidingen is gestopt. Mensen die nu nog de titel “H&S basis training” gebruiken zijn niet volgens de bijhorende kwaliteitscriteria opgeleid en gebruiken mijn uitgewerkt trainersmateriaal zonder mijn toestemming.

Wegen naar seksuele waardigheid, een training voor professionals, start in januari 2025. deze training is alleen toegankelijk voor mensen die al de basis en advanced training hebben gedaan.

 

Lust en Liefde

Deze training is ontworpen voor mensen die ernaar verlangen om op en stromende en transparante manier volledig met zichzelf en hun geliefde aanwezig te kunnen zijn in de seksuele ontmoeting op een manier dat alles er mag zijn. Ons lichaam is zo ontworpen dat we al vanaf het begin lustgevoelens kunnen ervaren.

Een kind maakt nog geen onderscheid tussen lust en liefde. iets wat lustvol voelt is goed voor het lichaam. Het uitreiken vanuit tedere lustvolle gevoelens is ons geboorterecht. Het maakt dat we ons geliefd, gezond en waardig voelen tijdens onze psychoseksuele ontwikkeling en onze innerlijke natuur vertrouwen. Maar onze opvoeders hebben vaak de onschuld in onze impulsen niet herkent. Dan gaan we ons eerder terughouden en splitsen we als het ware hartgevoelens van lustgevoelens.

Als volwassenen kunnen we deze splitsing weer bewust opheffen en onze eigen moraal ontwikkelen onafhankelijk van vroegere inprentingen.

De training Lust en Liefde geeft de gelegenheid de erotische stroom tussen hoofd/hart en bekken weer te herstellen en begrip te ontwikkelen over de wetmatigheden en behoeften tijdens de psychoseksuele ontwikkeling.

Info: 9 en 10 november 2024 in HealJezelf Noordwijkerhout.
Werktijden: 10-17 uur.
Prijs: 350€ incl. BTW (stellen samen 600€).

 

Op aanvraag

Creatieve karakteranalyse
Binnen een dag leren we aan de hand van tekeningen het karakter en de vooruitgang van cliënten te analyseren. Met uitgebreid voorbeeldmateriaal.

Wegen naar seksuele waardigheid
Heb je mijn boek gelezen en wil je ervaren hoe je ongezonde inprentingen kan veranderen? Als lezing of als workshop.

De seksuele ontwikkeling van het kind
Een lezing voor hulpverleners, ouders en/of opvoeders.

Relatie opstellingsdagen
hoe kunnen we resources gebruiken om obstakels in onze relaties te overwinnen?

Bijscholingen voor therapeuten, coaches, psychologen etc.
Om te leren werken met intimiteit en seksualiteit

Stuur me een email als je interesse hebt in een of andere training of bijscholing. Bij meer interesse ga ik iets organiseren. Ik sta open voor samenwerking.