+31 (0)71 3013054 rode.parel@planet.nl

Agenda


Introductie workshop Seksualiteit in Verbinding

In deze dag workshop krijg je inzicht in de theorie en werkwijze van ons Heart&Sexuality project. Je ervaart hoe de imprints vanuit je opvoeding doorwerken in je vermogen om intieme relaties op te bouwen en te houden en hoe je deze in gezonde imprints kan veranderen. Daarmee herstel je ook je seksuele waardigheid.

Datum: 9 juni 2018   Plaats: centrum Well in Utrecht   Kosten: €125 incl. koffie/thee   Meer informatie: www.bodymindopleidingen.nl

 

Van Lust naar Liefde

In ons loopt een biologisch programma af waardoor er op bepaalde momenten hormonen uitgestort worden zodat we kunnen rijpen tot een seksueel wezen. Ons lichaam is zo ontworpen dat we lustgevoelens kunnen ervaren. Aan de andere kant is er onze opvoeding die vaak de onschuldige impulsen van het kind om vanuit lust uit te reiken belemmert. We kunnen echter onze eigen moraal ontwikkelen en overtuigingen zo veranderen dat we weer instaat zijn ons vanuit lust te verbinden (dus het hart met het geslacht te verbinden).

Datum: 22 en 23 september 2018  Plaats: De Plek in Leiden    Kosten: €275,- incl. koffie/thee   Meer info op www.bodymindopleidingen.nl

 

Heart and Sexuality trainingen in Hongarije en Nederland

De Heart and Sexuality  trainingen zijn gebaseerd op zeer effectieve methoden uit de BodyPsychotherapy, systemisch werken en Sexual Grounding en bieden een heldere, directe en zuivere kijk op seksualiteit en relaties. Interessant voor zowel je persoonlijke alsook professionele ontwikkeling. Er worden jaarlijks trainingen van 24 dagen gegeven in Hongarije (in het Engels) en in Nederland.

De volgende basis training in Nederland start 2 november 2018, de internationale training in Hongarije start in het voorjaar 2019.

De volgende internationale advanced training start in oktober 2018 in Meddo.

Meer informatie over de trainingen:

in Hongarije op www.heartandsexuality.hu 

en in Nederland op www.bodymindopleidingen.nl

Ervaring met lichaamswerk/therapie en deelname aan introducties is voor alle H&S trainingen noodzakelijk!

Op aanvraag

Creatieve karakteranalyse
Binnen een dag leren aan de hand van tekeningen het karakter en de vooruitgang van je cliënten te analyseren.
Met uitgebreid voorbeeld materiaal.

Erotische overdracht
Hoe kun je als baas, leraar of therapeut helder blijven als er erotische spanning in het spel komt?
Als lezing of als workshop.

De seksuele ontwikkeling van het kind
Een lezing voor hulpverleners, ouders en opvoeders.

Open opstellingsdagen over relaties en intimiteit