De Rode Parel


Praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie

Welkom op mijn site De Rode Parel!

Mijn naam is Maya Kerstan, ik ben houder van het Europees Certificaat voor Psychotherapie en gespecialiseerd in het werken met seksualiteit en intimiteit. Naast mijn werk als therapeute en supervisor geef ik ook trainingen over Seksuele Waardigheid.

Als je op zoek bent naar verdieping in de relatie met jezelf en een ander, als je je waardigheid als seksuele vrouw of man terug wilt vinden en dit eventueel ook wilt doorgeven aan de kinderen die je opvoedt, dan ben je hier aan het goede adres. Kijk gerust verder naar de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie.

Lichaamsgeoriënteerde therapie

“Lichaamsgeörienteerde therapie is een zeer effectieve methode bij spanningsklachten, psychosomatische aandoeningen, relatieproblemen en levensvraagstukken. Doordat er op drie niveaus gewerkt wordt, het lichaam, de emoties en het denken, zijn er snel duidelijke en blijvende resultaten.”

Lees meer…

Seksualiteit in verbinding

Bijna iedereen verlangt naar een duurzame intieme relatie, maar het voor elkaar krijgen is niet zo makkelijk gezien de bagage die we  mee gekregen hebben. De praktijk biedt individuele en relatiesessies aan alsook intensieve trainingen. 

Lees meer…

Supervisie voor therapeuten en coaches

Als therapeut of coach kan je in een individueel gesprek of in een kleine groepssetting reflecteren op de interactie met je cliënt. We onderzoeken samen de valkuilen, eventuele overdracht en tegenoverdracht en oefenen nieuwe interventies zodat je vervolgens meer gegrond in je werk staat.

Lees meer…

Lees mijn nieuwe boek:

Wegen naar seksuele waardigheid – Stappen door de psychoseksuele ontwikkeling

Willen we onze seksuele waardigheid terugvinden, dan is het belangrijk de diepe wijsheid van ons erotische lichaam weer te leren vertrouwen. Daarover gaat dit boek. Het geeft handvaten om kinderen op respectvolle afgestemde manier seksueel op te voeden, maar ook  manieren hoe we als volwassene alsnog ongezonde inprentingen over seksualiteit en intimiteit kunnen veranderen en gezonde relaties kunnen aangaan.

Als je het boek wilt bestellen kun je een mailtje sturen naar rode.parel@planet.nl.

‘Maya Kerstan neemt de lezer bij de hand door een voor velen onontgonnen gebied van onze seksualiteit. Op professionele, vakkundige en bij tijden poëtische wijze inspireert ze ons om weer in contact te komen met de diepe wijsheid van ons erotisch lichaam. Een must-read, niet alleen voor professionals maar voor elk mens die het verlangen heeft zijn seksualiteit te verdiepen en zo nodig, te helen.’

Michelle Shanti

Meditatie – De Hoofd-Hart-Bekken Verbinding

Een meditatie waarbij je 3 polen hoofd, hart en geslacht op een diepgaande manier met elkaar worden verbonden.

Idee, tekst meditatie en stem: Maya Kerstan

Compositie en productie muziek, arrangement en mix in Logic Pro, software ontwikkeling in Max, keyboards, Access Virus TI, Moog Sub 37, piano, stem, boventoonzang, soundscapes, kristallen klankschalen, aura chimes, shamanic drum en fluitslang: Josef Rebbe

Stem en boventoonzang: Froukje van der Velde

Violoncello: Aleksandra Renska

Gebruikte samples: Digeridoo en ocean sounds

Na betaling kun je de meditatie direct downloaden.

hoofd-hart-bekken-verbinding-meditatie

 Reacties van cliënten:

 

|

“Het lichaamswerk was voor mij een goede manier om met mezelf aan de slag te gaan. Ik accepteer mezelf nu veel meer zoals ik ben, en anderen daardoor ook. Ik heb een stuk zelfvertrouwen herwonnen en mijn lol in het leven is weer terug!”

Janine

|
“Als ik terugkijk naar het begin van de therapie is er veel veranderd. Ik ben meer bij mijzelf, probeer bewust rust in te bouwen, heb vrijwel geen paniekaanvallen meer ….”

Laura

|

“This workshop closed a “missing link” in my spiritual life, the link from the heart to the genitals and thus life and the earth. This is something I have been surching perhaps all my life.”

Tim

Praktijk De Rode Parel ondersteunt SOS Kinderdorpen