Beluister een deel van de meditatie: De Hoofd-Hart-Bekken Verbinding


Mijn naam is Maya (Marion) Schrier-Kerstan.

Ik ben in Oost-Duitsland opgegroeid en daar oorspronkelijk opgeleid als natuurkundige (Berlijn, 1975-80). In 1982 kwam ik door mijn man naar Nederland. Om mezelf te genezen van alle stress en frustratie die ik in mijn leven had meegemaakt koos ik voor de opleidingen “Kunstzinnige psychosynthese” (Cochenille 1987-90), “Neo-Reichiaanse Therapie en Energetic Integration” (International Institute for BodyMind Integration 1997-2001) en Sexual Grounding Therapie® (Sexual Grounding Trainingen bij Willem Poppeliers 2002 tot 2006) plus vele verschillende bijscholingen. Aan mijn eigen lijf heb ik ervaren hoe deze methodes werken.

Sinds 1990 geef ik groepen en individuele therapie in het binnen- en buitenland en sinds 2010 ben ik als trainer verbonden aan het instituut BodyMind Opleidingen, afdeling Heart and Sexuality trainingen. Ik ben houder van het Europees Certificaat voor Psychotherapie (ECP) en lid van de beroepsvereniging SBLP.

Mijn kwaliteiten zijn een warm inlevingsvermogen, grote helderheid en intuïtie. Ik ben zowel in staat om met veel geduld en zachtheid te ondersteunen als ook te confronteren als dat nodig is. Het is voor mij een plezier om mensen te begeleiden op hun weg naar ontspanning, authenticiteit en emotionele volwassenheid.

Ik ben sinds 1980 getrouwd met Piet, samen hebben we 2 zonen en 2 kleinkinderen.